Естонські лікарі відвідали Київ

Естонські лікарі відвідали Київ

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» прийняла делегацію лікарів з Естонської Республіки. Представникам організації випала честь спілкування з професором Східно-Талліннської регіональної лікарні Сергієм Назаренком та менеджером лікарні Оксаною Берг. Павло Горінов, голова правління ВМГО «Серце до серця» разом з естонськими представниками відвідали Київський міський клінічний онкологічний центр і Національний інститут раку.

image2У Київському міському клінічному онкологічному центрі заступник головного лікаря, головний онколог м. Києва, доктор медичних наук Дмитро Осінський розповів про діяльність закладу, презентував його здобутки та досягнення. Почесні гості мали можливість відвідати відділення центру, відбулась жвава та продуктивна бесіда з колегами – онкологами.

У Національному інституті раку заслужений лікар України Володимир Трацевський розповів про діяльність відділення радіології та презентував діяльність закладу.

У свою чергу, Оксана Берг, розповіла, що візит в Київ відбувається у рамках проекту, який фінансується за кошти Міністерства закордонних справ Естонської Республіки та наголосила на можливості реалізації спільних українсько-естонських заходів у медичній галузі.

Оскільки гості столиці вперше перебували в Києві, вони з радістю побували у Національному заповіднику «Софія Київська», відвідали Михайлівських Собор та прогуляли вуличками Старого Києва.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top