Відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу есе “Чому Україні потрібна нова Конституція?”

ЧУНУ-2Павло Горінов, голова правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», як член журі Всеукраїнського конкурсу есе «Чому Україні потрібна нова Конституція?» взяв участь у його підбитті та нагородженні переможців. 21 жовтня 2015 року у Київській міській державній адміністрації нагородили переможців — учнів загальноосвітніх шкіл і студентів вищих навчальних закладів. У фінал пройшли автори найкращих 55 есе, а всього участь у змаганні взяли 800 робіт. Переможці отримали грошові винагороди: за перше місце — по 44.000 грн, за друге — по 22.000 грн, за третє — по 2200 грн.

Серед суддів конкурсу також були політики, юристи, науковці, громадські діячі та священнослужителі. Деякі з них поділилися своєю думкою про значення проекту і про те, як підійшли школярі й студенти до осмислення такої непростої теми, як необхідність зміни основного закону держави.

Володимир Бондаренко, керівник апарату Київської міської державної адміністрації, також привітав переможців конкурсу.

Для фіналістів організували зустрічі, семінари, зокрема – лекцію відомого американського історика конституційного процесу в США Девіда Бартона.

ЧУНУ-1

Спільне фото з переможцями конкурсу есе

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top