КвіташвіліМІНІСТР ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР КВІТАШВІЛІ

привітав учасників, переможців і організаторів Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків “Здай кров заради життя”

Дорогі друзі!

Від імені Міністерства охорони здоров’я України щиро вітаю учасників, переможців і організаторів Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків «Здай кров заради життя»!

Приємно, що Ваша творчість і соціальна активність спрямовані на привернення уваги суспільства до проблеми донорства крові в Україні,  Литві та формування культури донорства серед дорослих.

Упевнений, що під час участі у конкурсі Ви ознайомились з історією донорства в Україні та Литві, поповнили знання про кров, її компоненти, групи крові, а дорослих змусили замислитись про можливість бути донором крові та переконали, що здавати донорську кров абсолютно безпечно та навіть корисно для здоров’я.

Радий, що українсько-литовська співпраця продовжується не лише у вирішенні важливих соціальних питань, у сфері охорони здоров’я, а також у культурно-освітньому обміні між дітьми і молоддю. 

Бажаю Вам здоров’я, успіхів, творчого натхнення та завжди залишатись активними учасниками соціально-гуманітарних програм! 

Олександр КВІТАШВІЛІ, Міністр охорони здоров’я України                                      

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top