Запрошуємо ЗМІ на прес-конференцію:

Запрошуємо ЗМІ на прес-конференцію: “Литва і Україна – “Серце єдине”

13 лютого о 12.00 в “Укрінформі” відбудеться прес-конференція: “Литва і Україна – “Серце єдине”. Спільна акція представників литовського та українського народу“. (Зала 2)
 Організатор: Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Серце до серця”.

Учасники: Гвідас Керушаускас – Тимчасовий Повірений у справах Литовської Республіки в Україні; Ірена Андрукайтєнє – Сігнатор Акту Незалежності Литовської Республіки в Україні; Павло Горінов – голова правління ВМГО «Серце до серця»; представники МОН, МОЗ, Мінмолодьспорту, КМДА.
Довідково. Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця», Анікщяйською прогімназією імені А.Вєнуоліса Литовської Республіки за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ України, Посольства України в Литовській Республіці, Київської міської державної адміністрації, 15 лютого 2015 року о 12.00 год. в Києві  (вул. Хрещатик, Майдан Незалежності, Європейська площа) буде проведено акцію «Єдине серце» – символічна хода з 200-метровими прапорами України та Литви й об’єднання їх у єдине серце на Європейській площі.
Акція проходитиме під Патронатом Голови Сейму Литовської Республіки Л.Граужінєнє та присвячена Дню Незалежності Литовської Республіки 1918 року.Аналогічну акцію демонстрації Державних прапорів України та Литви було проведено у співпраці з литовськими організаціями у м. Вільнюс 3 жовтня 2013 р. на підтримку європейської інтеграції України та 11 березня 2014 р. на підтримку суверенітету України. У цих заходах взяли участь Президент Литовської Республіки Д.Грібаускайте, Спікер Сейму Литовської Республіки Л.Граужінєнє, Прем’єр-міністр Литви А.Буткявічюс, представники МЗС Литовської Республіки, актив української громади м. Вільнюс, литовська громадськість, а також провідні литовські та українські засоби масової інформації.

15 лютого 2015 року величезні державні прапори Литви і України повертаються до України, де у серці держави вони знову об’єднаються у єдине серце. Литовці і українці знову скажуть, що вони єдині.  

Додаткова інформація за тел.: 044-453-73-43.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top