Відбудеться акція «Єдине серце»

Відбудеться акція «Єдине серце»

Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні, Анікщяйською прогімназією імені А.Вєнуоліса Литовської Республіки за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ України, Київської міської державної адміністрації, заплановано проведення 15 лютого 2015 року о 12.00 год. в Києві  (вул. Хрещатик, Майдан Незалежності, Європейська площа) акції «Єдине серце» – символічна хода з 200-метровими прапорами України та Литви й об’єднання їх у єдине серце.

Аналогічну акцію демонстрації Державних прапорів України та Литви було проведено у співпраці з литовськими організаціями у м. Вільнюс 3 жовтня 2013 р. на підтримку європейської інтеграції України та 11 березня 2014 р. на підтримку суверенітету України. У цих заходах взяли участь Президент Литовської Республіки Д.Грібаускайте, Спікер Сейму Литовської Республіки Л.Граужінєнє, Прем’єр-міністр Литви А.Буткявічюс, представники МЗС Литовської Республіки, актив української громади м. Вільнюс, литовська громадськість, а також провідні литовські та українські засоби масової інформації.

Запрошуємо учнівську, студентську молодь, представників освітянських, громадських, медичних організацій та всіх бажаючих взяти участь в акції.

Збір учасників 15 лютого об 11.30 год. біля будинку Київської міської державної адміністрації, вул. Хрещатик, 36.

Додаткова інформація за тел.: 044-453-73-43, 067-407-77-98.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top