Відбулося засідання журі

У приміщенні Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту відбулося засідання журі І-го Міжнародного литовсько-українського конкурсу малюнків, плакатів і фотографій «Дружать діти на планеті».

До складу журі ввійшли представники Адміністрації Президента України, Міністерства внутрішніх справ України, Українського державного центру позашкільної освіти, Посольства Литовської Республіки в Україні, Литовського центру дітей і молоді, Національної спілки художників Литовської Республіки, Державної телерадіокомпанії «Утр», Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця».

Рішенням журі конкурсу визначено переможців І-го Міжнародного литовсько-українського конкурсу малюнків, плакатів і фотографій у номінаціях «Дружба наших країн», «Я і моє здоров’я», «Я і моя безпека» у двох вікових групах: 10-14 років і 15-20 років.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top